Malzemeler:
2 su bardağı süt
1 paket krem şanti
2,5 kibrit kutusu kadar sade tahin helva
1 limon suyu
1 adet çikolatalı gofret
1 paket krem şanti
2,5 kibrit kutusu kadar sade tahin helva
1 limon suyu
1 adet çikolatalı gofret
Süsleme:
Çikolata sosu ve sade gofret
Çikolata sosu ve sade gofret
Yapılışı:
Süt ile krem şanti hazırlanır.
İçine tahin helva ince rendelenir, limon suyu eklenip kaşıkla karıştırılır.
Bir kaba streç film yerleştirilir, 1 adet çikolatalı gofret parçalanarak en alta konur, hazırlanan karışım üstüne düzlenir, derin dondurucuda dondurulur.
Donan parfe ters çevrilerek servis tabağına alınır, etrafına çikolata sosu gezdirilir.
Gofret eşliğinde servis yapılır.
Afiyet olsun..
İçine tahin helva ince rendelenir, limon suyu eklenip kaşıkla karıştırılır.
Bir kaba streç film yerleştirilir, 1 adet çikolatalı gofret parçalanarak en alta konur, hazırlanan karışım üstüne düzlenir, derin dondurucuda dondurulur.
Donan parfe ters çevrilerek servis tabağına alınır, etrafına çikolata sosu gezdirilir.
Gofret eşliğinde servis yapılır.
Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder